Akciona kamera za Lov

Dodaj u omiljene oglase
Cena: 9900 RSD
Kontakt
Ime: Dragan
Broj telefona: 0641338182
Mesto: vitosevac
Datum upisa 2018-01-23 23:24:25
Kreirao
Gost

Opis šta se oglašava

Prodajem novu ne korišćenu akcionu kameru proizvodjaca Xiaomi YI. Ova kamera je teska samo stotikan grama i veoma lako se montira na bilo kom delu tela (uz pomoc raznih dodataka koje mozete kupiti za nju) i velicina je samo 6x4 cm sto je odlicno da je staviti u bilo koji dzep i sl.

Videli ste sigurno puno snimaka na youtoube lovaca koji su usnimali svoj lov i svoje akcije u lovu imate jedinstvenu priliku da uz pomoc ove kamere usnimate u fullhd rezoluciji sve svoje akcije. Kamera sa jednom baterijom moze da snima oko 1 sat. Kamera moze i da snima a moze i da fotografise, takodje je mozete putem wifi veze povezati sa svojim teelfonom postoji aplikacija za nju i mozete sve slike i video snimke da preuzimate na svoj telefon i da postavljate na nekoj od drustvnenih mreza ili youtube.

Uz kameru potrebna Vam je samo još Micro SD kartica na kojoj ce kamera sve to da snima (ako Vam je potrebna imam u ponudi od 32 gb i njena cena je 2500 dinara).

Kamera je crne boje kao sto vidite na slici ali imam i u beloj boji ako zelite.

Za kameru imam i vodootporno kuciste u kom mozete da stavite kameru i onda je u potpunosti otporna na kisu i sl mozete je i baciti u vodu i da snima pod vodom u tom slucaju. Cena ovog kucista je 2000 dinara.

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 49
Pregledan: 1572
Ističe: 2018-09-27 22:24:00
Adresar Lovačkih udruženja Adresar prodavnica lovačke opreme Adresar kinoloških udruženja