Najbolja zelena Profesionalna lampa 507nm PRO X76 za LOV

Dodaj u omiljene oglase
Cena: 6000 RSD
Kontakt
Ime: Denis
Broj telefona: 0638350844
Mesto: Kovacica
Datum upisa 2018-08-16 06:49:44
Kreirao
Gost

Opis šta se oglašava

Najbolja zelena Profesionalna lampa 507nm PRO X76 za LOV

   
PRO-X76 je definitivno najača moguca zelena lampa od svih zelenih, napravljena  na frekvenciji od 507nm sto je manje primetna za zivotinje od svih ostalih drugih raznih lampi. . . Uz dosta muke i mnogo testiranja uspeli smo da napravimo daleko najbolju Profesionalnu lampu za lov. Ovaj Far (reflektor) prikačite na pušku i možete koristiti na apsolutno svaku dnevnu optiku, a moze se koristiti cak i bez optike.

    - Nikad nemojte koristiti BELE lampe ili one sa filterima u bojama jer samo ćete preplašiti životinje, a kasnije biće uvek preplašene na svaku svetlost. Ova zelena lampa PRO-X76  radi na frekvenciju (507nm) i svetli izrazito posebnu nijansu plavo-zelene boje koja može privući planktone i ribe, ali je proverena i najbolje se pokazala upravo za Lov jer je manje vidljiva za sve divlje i domaće životinje. Zapravo sve životinje vide ovu svetlost ali neke od njih ostaju nepomične-skamenute (ne znaju sta je to), neke se povuku par koraka ali posle par sekundi se same vrate u ovaj zelenkasti snop (pogotovo divlje svinje), a neke životinje jednostavno i dalje se ponašaju potpuno normalno jer je ne primećuju. To su potvrdili svi lovci kupovinom ove PRO-X76 lampe. Za 4 meseca preko100 komada vec prodate u Srbiji i po komsiluku!

    PRO-X76 ima specijalan veoma poseban moćan emiter koji ne možete ga naći u prodaji, fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ova lampa je napravljena da izdrži trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IPX8)-može po vodi, kiši, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do -25C.  Na neki način mogu reći ova lampa je neuništiva sa najboljim kvalitetom. Saobraćajni znak pored puta osvetljava ga na daljini od preko 1000 metara a životinje u mračnim šumama osvetljava ih na 300 metara što je neverovatno koliko je ova profesionalna X76 lampa fantastično snažna i moćna!

 -  Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, samsung punjivu snažnu bateriju sa zaštitom, automatski punjač, aluminjumski univerzalni nosač za pušku, uputstvo kao i poklon privezak sa lovačkim karabinom i naravno garanciju.

 Ceo komplet samo 6000din.

     Srećan lov i „ DOBAR POGLED“

 Moj SAJT: > > > 
https://iluminator.weebly.com  < < <

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 189
Pregledan: 455
Ističe: 2018-09-15 06:49:44
Adresar Lovačkih udruženja Adresar prodavnica lovačke opreme Adresar kinoloških udruženja