IC Pulsar Yukon ATN Dedal Monokular Pard Zrak Radar Ortek IR Nećete moći verovati koliko osvetljavaju i koliko su dobri ovi IC Pojačivači IC X76! Idealani su za Pulsar, Yukon Photon, Dedal, Zrak, Monokular, Armasight, Ortek, ATN, Dipol, Bush

Dodaj u omiljene oglase
Cena: 6,000 RSD
Kontakt
Ime: Denis
Broj telefona: 0638350844
Mesto: Kovačica
Datum upisa 2021-04-30 18:46:54
Kreirao
Gost

Opis šta se oglašava

IC Pulsar Yukon ATN Dedal Monokular Pard Zrak Radar Ortek IR

      Nećete moći verovati koliko osvetljavaju i koliko su dobri ovi IC Pojačivači IC X76!   Idealani su za PulsarYukon PhotonDedalZrakMonokularArmasightOrtekATNDipolBushnellFirefieldYankeeSightmark . . . od 1 do 3 GENkao i za sve prepravljene digitalne aparate ili kamere. Takodje za sve noćne Monokulare, kineske uredjaje, stare ruske uredjaje, sve policijske uredjaje za nadgledanje kao i Laser-LIDAR za RADARE, za snimanje, špijuniranje i drugih noćnih uredjaja.
  
      Ovo su najbolji Profesionalni Infra-Crveni  modeli: X76 iluminatori ili pojačivači noćne optike. Na raspolaganju su više modela; (855-860nm), (940nm), (915nm), (980nm), (1080nm), (507nm). . .

      - IC-X76 
(novi), su sada još snažniji sa 20% veće snage i trenutno IC-X76 su postali najsnažniji i najbolji na svetu.

       -  Ovi IC-X76 pojačivači, divlje svinje i ostale divlje životinje skoro da uopšte ih ne primete! Zato možete slobodno koristiti skoro sve frekvencije ovih X76 bez da budete primećeni. Naravno ako želite ići na vukove ili lovite samo iz blizine (čeke ili sl) onda treba da idete na višlju frekvenciju uz to da vaš noćni uredjaj Night Vision  podrži i može očitati tu visoku frekvenciju.


     - Treba samo znati da su ovi X76 najmanje primetni za životinje od ostalih IC iluminatora jer kod nih su ubačeni skroz posebni emiteri gde je fokus usmeren 1mm sa strane i ne koriste lentilu.

      - Kod IC-X76 fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ovi iluminatori su napravljeni da izdrže trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do -30C.   Na neki način mogu reći da modeli X76 su neuništivi i sa najboljim kvalitetom.  
 
    - Treba samo znati da su ovi X76 najmanje primetni za životinje od ostalih IC iluminatora jer kod nih su ubačeni skroz posebni emiteri gde je fokus usmeren 1mm sa strane i ne koriste lentilu.

        - Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, Samsung punjivu bateriju sa dve zaštite u sebi, automatski punjač, adapter za punjač, veoma kvalitetan ALU-nosač za pikantini šinu, uputstvo, magnet za frižider, imbus, poseban privezak sa lovačkim karabinom i garancija od 30 dana.  


____________________________________________________________________________________________

-  -  (P. S. )  Nemojte žuriti da kupite Termovizije. Imaju dosta nedostataka a veoma su skupe. Prednost imaju samo jer možete videti toplotu životinja daleko ili bliže iza trske. Medjutim lovci koji već imaju Termovizije počinju polako da se žale i da se vraćaju na standardne noćne optike. ZAŠTO!    
    - - Kažu da Termovizija im veoma kvari oči (ta jaka bljeskavost iz nje), svaki izmet, krtičnjak ili isečeno drvo (panj) Termovizija vidi kao životinja (toplotu). -- U vrelim letnjim noćima golim oko se ne vidi a termovizija vidi isparavanje iz zemlje što veoma smeta.   -- Takodje ne može se videti ako je životinja iza drveća ili nekog vlažnog žbunja ili ako se sakrijete iza nekog stakla termovizija takodje vas neće uočiti.   -- Kada je malo magle, vlažnost vazduha u šumi, dim ili sitna kiša obična noćna optika to probije i vidi se ali zato sa Termovizijom ne možete videti. . .
 -  Previše skupa a ima dosta i mana!   : (           Mada vi sami znate šta je za vas najbolje !

____________________________________________________________________________________________
             Srećan lov i  „ DOBAR POGLED “

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 491
Pregledan: 165
Ističe: 2021-06-29 18:46:54
Adresar Lovačkih udruženja Adresar prodavnica lovačke opreme Adresar kinoloških udruženja