NOVO IC X76 PRO najači IR iluminator pojačivač na svetu Ovo su najbolji Profesionalni Infra-Crveni modeli: X76 iluminatori ili pojačivači noćne optike. Na raspolaganju su više modela; (855-860nm), (940nm), (915nm), (980nm)

Dodaj u omiljene oglase
Cena: 8000 RSD
Kontakt
Ime: Denis
Broj telefona: 0638350844
Mesto: Kovačica
Datum upisa 2021-04-30 18:54:28
Kreirao
Gost

Opis šta se oglašava

NOVO IC X76 PRO najači IR iluminator pojačivač na svetu
        
      
       Ovo su najbolji Profesionalni Infra-Crveni  modeli: X76 iluminatori ili pojačivači noćne optike. Na raspolaganju su više modela; (855-860nm), (940nm), (915nm), (980nm)(1080nm), (507nm) . . .

      - IC-X76 (novi), su sada još snažniji sa 20% veće snage i trenutno IC-X76 su postali najsnažniji i najbolji na svetu.

   - Ovaj IC-X76 (PRO) je najsnažniji od svih ostalih postojećih IR iluminatora na celom svetu.

      -  -  -  -  - NOVO -  -  -  -  -
  - On se može koristiti za sve moguće noćne uredjaje. Ovaj IC-X76(PRO), izvuče maksimum iz vašeg noćnog uredjaja, vaše noćne optike ili noćne kamere.  

     - Nećete moći verovati koliko osvetljava dobro ako imate neke starije noćne optike (do 2 Generacije), neke pasivne uredjaje sa ruske, belaruske, američke, nemačke ili druge katode. . . (DedalPulsarZrak stare ATN i Yukon optike) , ili ove novije kineske uredjaje (noviji ATN ili PARD).   Najbolje od svih se ovaj IC-X76(PRO) vidi. Takodje najbolji za sve kamere koje koristite po mraku (kupljene ili pravljene. . . ).   Doduše ovaj IC-X76(PRO) odradi maksimalno za sve moguće noćne optike Night Vision, samo što za neke najnovije optike (skupe) osvetljava možda čak previše snažno. Tada treba uzeti IC-X76  855-860nm, 915nm ili 940nm.

   - Niko do sada nije uspeo da nam dokaže da se sa nekim drugim IC iluminatorima vidi bolje-jače od ovog IC-X76 PRO, testirano preko 40 raznih  IR-IC pojačivača.

   - Treba samo znati da su ovi X76 najmanje primetni za životinje od ostalih IC iluminatora jer kod nih su ubačeni skroz posebni emiteri gde je fokus usmeren 1mm sa strane i ne koriste lentilu.

   - Kod IC-X76 fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ovi iluminatori su napravljeni da izdrže trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do -30C.   Na neki način mogu reći da modeli X76 su neuništivi i sa najboljim kvalitetom.


    - Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, samsung punjivu bateriju sa dve zaštite u sebi, automatski punjač, adapter za punjač, veoma kvalitetan ALU-nosač za pikantini šinu, uputstvo, magnet za frižider, imbus-Unior, poseban privezak sa lovačkim karabinom i garancija od 30 dana.   Možete imati komplet najsnažnijeg IC- pojačivača na svetu za samo 8000din.

____________________________________________________________________________________________

-  -  (P. S. )  Nemojte žuriti da kupite Termovizije. Imaju dosta nedostataka a veoma su skupe. Prednost imaju samo jer možete videti toplotu životinja daleko ili bliže iza trske. Medjutim lovci koji već imaju Termovizije počinju polako da se žale i da se vraćaju na standardne noćne optike. ZAŠTO!    
    - - Kažu da Termovizija im veoma kvari oči (ta jaka bljeskavost iz nje), svaki izmet, krtičnjak ili isečeno drvo (panj) Termovizija vidi kao životinja (toplotu). -- U vrelim letnjim noćima golim oko se ne vidi a termovizija vidi isparavanje iz zemlje što veoma smeta.   -- Takodje ne može se videti ako je životinja iza drveća ili nekog vlažnog žbunja ili ako se sakrijete iza nekog stakla termovizija takodje vas neće uočiti.   -- Kada je malo magle, vlažnost vazduha u šumi, dim ili sitna kiša obična noćna optika to probije i vidi se ali zato sa Termovizijom ne možete videti. . .
 -  Previše skupa a ima dosta i mana!   : (           Mada vi sami znate šta je za vas najbolje !

____________________________________________________________________________________________
             Srećan lov i  „ DOBAR POGLED “

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 493
Pregledan: 177
Ističe: 2021-06-29 18:54:28
Adresar Lovačkih udruženja Adresar prodavnica lovačke opreme Adresar kinoloških udruženja