Lovacka kamera NOVIJI model 330M- kamera za lovce fotoklopka

Dodaj u omiljene oglase
Cena: 10600 RSD
Kontakt
Ime: dragan
Broj telefona: 0641338182
Mesto: vitosevac
Datum upisa 2021-12-14 15:54:42
Kreirao
Gost

Opis šta se oglašava

Prodajem unapredjenu verziju cuvene lovacke kamere HC-300M sada je oznaka hc-330m. model koji brze reaguje na pokret nekih 2-3 sekunde da bi napravila fotografiju kod modela HC300M je oko 5 sekundi sto je i jedna od razlike.

Ovo je lovacka kamera ili je neko zove fotoklopka idealna za lovista, hranilista, vikendica ko zeli da obezbedi vocnjake pcelinjake i sl. Radi na 8 AA baterije od 1.5v i snima sve na mem kartici koju morate da dokupite (imam na prodaju od 16 gb je 1000 dinara)

Znaci ova kamere ne snima stalno vec samo na pokret kada neko prodje ispred nje ona se aktivira i napravi sliku ili video snimak moze i jedno i drugo ako zelite u podesavanjima to ukljucite.   Kamera je vodootporna ima IP65 standard što znači da je u normalnim vremenskim uslovima zaštićena od manjih padavina i sl ali nije da se potopi u vodi i sl. Najbolje je da bude delimično zaštićena od jakih padavina (kiše, snega) kako voda ne bi prodrla u kameri. Naprimer postavite kameru ispod krošnje drveća ili postavljanjem neku zaštitu iznad kamere i sl.

Takodje ono sto je dobro kod ove kamere je sto ima i mogucnost da ubacite sim karticu od nekog operatera (Telenor, VIP ili MTS) i da Vam radi kao mobilni telefon tj kada neko bude ispred nje ona napravi sliku i posalje Vam mms poruku na broj koji Vi unesete (u ovom slucaju je potrebno da imate kredita na kartici koju stavite u kameru jer vam naplacuje kao slanje mms poruke).

Ako zelite ja Vam mogu odmah na memorisku karticu ubaciti i podesavanja samo mi kazete koju mrezu zelite da koristite (da li je Telenor, VIP ili MTS) i ja cu Vam uraditi podesavanja za tu mrezu i staviti na memorijskoj kartici ako kupite i memorijsku karticu kod mene.  

Znaci cena samo kamere je 10600 dinara za kameru HC330m (imam na prodaju i model HC300m koja je nesto povoljnija 9800 dinara) da bi kamera radila potrebne su Vam jos 8 komada baterije od 1.5V standardne velicine i memorijska kartica da bi kamera imala gde da snima i smesta slike i video zapise i ako zelite da Vam salje mms poruke sim kartica (to nije obavezno) kamera ce raditi normalno i snimati sve na mem kartici bez problema i bez sim kartice ova sim kartica od nekog mobilnog operatera sluzi samo ako zelite i da Vam saljem mms poruke.

Imam u ponudi i kameru koja ne može da šalje mms poruke tj nema tu opciju i ona je jeftinija košta 6400 dinara

VAŽNO garancija na kamere NE POSTOJI pre slanja svaku kameru licno testiram i proverim da li radi ali nikakvu garanciju ne mogu Vam dati.

saljem postexpresom

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 528
Pregledan: 2582
Ističe: 2024-12-23 15:54:00